ASA Talent
Inloggen
Favorieten heart icon
Vakantiekrachten

Vakantiekrachten

De vakantieplanning. Voor jou betekent het extra drukte. Wij helpen jou deze zomer dan ook graag als jouw vaste medewerkers op vakantie zijn of lekker thuis genieten van de zomer. Met onze flexibele vakantiekrachten regelen wij jouw zomerbezetting en ga je goed voorbereid de zomer in!

Waarom vakantiekrachten van ASA?

 • enthousiaste vakantiekrachten die jou verder helpen;
 • beschikbaar in héél Nederland en flexibel op te roepen;
 • een volledige planning tijdens de gehele zomerperiode;
 • tegen een scherp vakantietarief (geldig van juni tot en met augustus 2022).
 • Flexkrachten, het hele jaar door!

  Natuurlijk beperkt ASA zich niet alleen tot de zomerperiode. Het hele jaar door onzorgt ASA jou door het uitzenden van de meest flexibele en gemotiveerde flexkrachten, voor zowel vaste functies als tijdelijke functies. Je kunt hier meer lezen over onze dienstverlening.

  Meer informatie?

  Laat je gegevens achter, zodat we ook super snel contact met je kunnen opnemen.   

  Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

  FAQ

  ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan. 
  ASA spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Antidiscriminatie statement.

  ENTHOUSIAST?
  PLAN EEN GESPREK

  Interesse in werken met ASA? Laat hier jouw gegevens achter.

  Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.