Urenregistratie en salaris

Wanneer je aan de slag gaat via ASA, kun je er voor kiezen om je salaris wekelijks of elke 4 weken te ontvangen. Het salaris dat je gaat verdienen stemmen wij van tevoren met jou en de opdrachtgever af. Van jou vragen wij bij inschrijving altijd een salarisindicatie, van de opdrachtgever ook. De hoogte van het brutoloon wordt onder meer bepaald door het soort werk, jouw ervaring in het desbetreffende werk, het aantal weken dat je reeds voor ASA gewerkt hebt en jouw leeftijd. 

Aan de hand hiervan wordt het salaris behorende bij de functie volgens de CAO van de ABU of de opdrachtgever ingedeeld. Daarnaast is evenzeer van belang wat het salarisniveau is van de functie binnen de organisatie waar je gaat werken.

Salarisspecificatie en jaaropgave

Via MijnStartPeople kan je inloggen op jouw eigen E-flexer account. Links boven bij inlog zie je een link naar jouw loonstrook. Kies voor overzicht van jouw loonstrook en klik om in te loggen. 

Om in te loggen heb je inloggegevens nodig. Jouw gebruikersnaam en wachtwoord ontvang je een paar dagen nadat jouw eerste verloning heeft plaats gevonden. Indien je tussentijds jouw inloggegevens kwijt bent kan je in plaats van klikken op inloggen kiezen voor 'wachtwoord vergeten'. Ook jouw jaarlijkse jaaropgave kan je begin februari hier terug vinden en opvragen.

Handleiding E-flexer

Digitale urenregistratie met E-flexer

De uren die worden ingevuld zijn voor ons de basis om het salaris correct te kunnen verwerken. Belangrijk is dat de uren wekelijks naar de vestiging van ASA waarvoor je werkzaam bent, worden gestuurd. Tevens moet jij je eventueel gewerkte overuren en/of toeslaguren invullen bij de bijbehorende percentages.

Bij te late verzending van de werkurenbriefjes, of indien deze niet volledig is ingevuld en/of onjuist is ingevuld, kunnen wij niet garant staan voor een tijdige en correcte betaling van het salaris.

Hoe werkt het?

Jij vult je werkurenbriefje pas ná je gewerkte uren in, aan het einde van de week of voor maandag 12.00. Dit werkurenbriefje gaat nu naar de opdrachtgever waar je gewerkt hebt. De leidinggevende controleert of jouw ingediende uren kloppen en accordeerd deze. Nadat de uren geaccordeerd zijn, staat uiterlijk aan het einde van de week het salaris op jouw bankrekening.

Voor vragen, neem contact op met jouw vestiging.

Op zoek naar een baan?
Bekijk al onze vacatures of schrijf je in.