Het start met contact

Wilt u meer weten? We helpen u graag. Hier vindt u de dichtbijzijnde vestiging waar onze recruiters voor u klaar staan. U kunt ook direct contact opnemen met ons hoofdkantoor in Almere via onderstaande contactgegevens.

Contact:
E: info@asatalent.nl
T: 036- 529 42 90

Waar kunnen we u mee helpen?

Uw vraag naar flexibel inzetbare studenten en young professionals neemt toe. U zoekt bevlogen mensen met ambitie. Hoogopgeleid. Voor boeiende bijbanen maar ook in schaarse beroepen. Leerkrachten, horecapersoneel, ict-ers of ‘salestijgers’: u wilt over ze kunnen beschikken op de momenten dat u ze nodig hebt. Maak kennis met het grootste landelijke netwerk van flexibele, hoogopgeleide studenten en (young) professionals. Ontmoet ASA.

Onze diensten

ASA is uw specialist voor:

> Uitzenden

Heeft u snel extra kracht nodig? Voor een nieuwe opdracht, of in verband met ziekte? Maak gebruik van ons grote netwerk vol flexibele en enthousiaste (young) professionals. Het proces is simpel: u meld uw vacature aan, en wij zoeken een geschikte kandidaat.

> Detacheren

Heeft u langere tijd extra krachten nodig, maar zijn deze werkzaamheden nog niet zo structureel dat u daar een vast contract aan wilt koppelen? Met detachering loopt u geen financiële risico’s.

> Werving & selectie

ASA is dé specialist in (bij)banen en startersfuncties. We worden met name (maar niet uitsluitend) makkelijk gevonden door studenten en young professionals, dankzij ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen en ons aantrekkelijke werkaanbod bij jonge, dynamische ondernemingen. 

> Payroll services

Ziet u op tegen de (vaak tijdrovende) personeelsadministratie en het HR-management? Maar wilt u wel een goede werkgever zijn voor uw personeel? ASA Payroll Services is de oplossing.

> Planning & poolmanagement

Voor maximale flexibiliteit bieden wij u toegang tot onze kostenefficiënte flexpool. Of we stellen specifiek voor uw organisatie een flexpool samen. U profiteert van ons geavanceerde planningssysteem in combinatie met een beschikbaarheidsapp.

Vacature aanmelden

Wilt u een vacature aanmelden? Dat kan gemakkelijk en snel via ons vacature-aanmeldformulier.

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees onze factsheet vol feiten en cijfers eens door, of lees meer over de branches waarin wij actief zijn. U kunt ook online een offerte aanvragen; wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om de offerte te bespreken.