Poolmanagement

Bent u als werkgever op zoek naar een vaste partner voor het structureel en juist inzetten van flexkrachten om uw personeelsbezetting op orde te krijgen? De 50 jaar ervaring van ASA op het gebied van poolmanagement kan dé oplossing zijn.

Werkt u in een productieomgeving, magazijn, logistiek centrum, hospitality-branche of een andere sector? Één ding is in ieder geval zeker; in uw organisatie heeft u continu te maken met veranderende omstandigheden die invloed hebben op uw personeelsbezetting. Of het nu het weer is, de tijd van het jaar of de booming bussiness, het is moeilijk om de bezetting op orde te krijgen en daarmee ook de kosten beheersbaar te houden.

Met de dienst poolmanagement kan ASA putten uit 50 jaar ervaring. ASA bouwt voor jou aan een flexibele pool van uitzendkrachten 100% op maat. We kunnen voor u de planning maken inclusief opschalen en afschalen, in -en uitstroom bepalen en daarnaast werken we aan een duurzame partnership om structureel kwaliteit te bieden. We investeren in onze uitzendkrachten en ontwikkelen een band door onze persoonlijke aanpak. Onze uitzendkrachten zijn snel ingewerkt en door onze intensieve, persoonlijke relatie blijven ze langere tijd werken. Met deze unieke werkwijze kunnen we de tevredenheid onder medewerkers hoog houden en kunnen we voor u kosten reduceren.

Meer informatie?

Laat eenvoudig jouw gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.