vacature achterlaten2

Slim en snel ingewerkt personeel.

Wij maken met plezier werk van jouw vacature. ASA is gespecialiseerd in het werven en selecteren van jong talent. Dit zijn o.a. hbo/wo studenten, starters en professionals tot 8 jaar werkervaring. Door onze enorme database hebben wij binnen no-time de juiste kandidaat gevonden. We hebben ervaring met diverse functies in verschillende branches. Administratie, logistiek, horeca, hospitality, zorg, schoonmaak, evenementen, magazijn, inventarisatie, finance, commercieel, klantenservice en nog veel meer. 

Wat kun je verwachten?
✔ Gebruik maken van onze innovatieve recruitmenttechnieken
✔ Snel ingewerkte en collegiale flexkrachten
✔ Transparante en vaste contactpersonen bij ASA
✔ Personeel dat flexibel en ad-hoc in te plannen is
✔ Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Contact opnemen

Neem gratis en vrijblijvend contact met ASA op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Onze klanten vertellen...

Het is prettig samenwerken met ASA
Het is erg prettig samenwerken met de mensen van ASA. De communicatie is open en eerlijk. Er wordt goed naar elkaar geluisterd. Samen zetten we dagelijks de puntjes op de "i" en kunnen we kritisch naar elkaar zijn. In principe voeren we elke dag hetzelfde kunstje uit, maar de studenten van ASA begrijpen ook dat het voor de gasten elke keer weer een unieke ervaring is.
Harry de Bruin - Directeur TheaterHangaar
Visitekaartje naar onze klant
De studenten hebben een zeer goed opleidingsniveau, zijn professioneel, werken efficiënt, zijn productief en een visitekaartje naar onze klant. ASA ontzorgt ons op tal van personeelsmanagement gebieden en is zeer adequaat in haar dienstverlening.
Anne-Marie de Block | People & Culture Manager Benelux Primark