Vakantiekrachten regelt u via ASA

Komt er weer een vakantie aan? Iedereen maakt vakantieplannen, maar voor u betekent het ook extra drukte. Wie helpen u deze zomer verder als uw vaste medewerkers op vakantie zijn? Precies: de flexibele vakantiekrachten van ASA. De zomer is alweer ten einde, maar regel nu al uw zomerbezetting en ga zorgeloos de zomer in!

Wij zorgen voor gemotiveerde vakantiekrachten die de drukte opvangen als uw eigen personeel er niet is. Voor een relaxte zomer, waarin uw bedrijf gewoon doordraait. Wilt u direct contact? Dan kunt u mailen naar info@asatalent.nl.

Uw bedrijf draait gewoon door

Vakantiekrachten zijn in de zomer een uitkomst als u extra personeel nodig heeft. Het inhuren van vakantiekrachten biedt veel voordelen. Uw zomer verloopt relaxed met de vakantiekrachten van ASA.

Hoe werkt het met vakantiekrachten?

Vakantiewerk is tijdelijk werk, dat tussen 1 juni en 1 september uitgevoerd mag worden door scholieren of studenten van 13 jaar of ouder in de (zomer)vakantie van hun opleiding. Deze gemotiveerde krachten vangen de drukte op wanneer uw eigen personeel met vakantie is. Zo weet u zeker dat uw bedrijf gewoon doordraait, ook in de zomer. Deze vakantiekrachten komen onder contract volgens de ABU-cao voor uitzendkrachten.

Waarom kiest u voor vakantiekrachten van ASA

  • enthousiaste vakantiekrachten die u verder helpen;
  • beschikbaar in héél Nederland en flexibel op te roepen;
  • een volledige planning tijdens de gehele zomerperiode;
  • tegen een scherp vakantietarief (geldig van juni tot en met augustus 2019).
  • Meer informatie?

    Laat eenvoudig jouw gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.