Dit is werken met ASA

ASA heeft een geheel eigen manier in haar omgang met kandidaat en klant. Namelijk: ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. 
Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We investeren in de relatie met onze flexkrachten. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de reguliere manier? Dan vinden we altijd een andere passende/creatieve oplossing! Daarnaast investeert ASA in digitalisering en innovatie. De wereld verandert en zo ook de wereld van Recruitment! ASA gaat daar in mee. Er wordt geïnvesteerd in online recruiters en er worden Growth Hackers opgeleid, om buiten de reguliere paden te kunnen recruiten.

Vacature achterlaten


Ben je op zoek naar vast of tijdelijk personeel? Laat het ons weten!
Contact

Tarieven


Benieuwd naar onze tarieven? Neem via deze button contact met ons op.
Contact

Digitale urenverwerking

Om de urenverwerking van de studenten efficiënt te laten verlopen en het controleproces goed te borgen biedt ASA een digitaal systeem aan. Digitale urenverwerking en facturatie zijn onderdeel van de standaard dienstverlening van ASA. 

Systeem op maat

Het digitale urenverwerking systeem richten wij op maat in voor uw organisatie. Wij stemmen met u het proces van goedkeuren af, zodat de juiste mensen binnen uw organisatie zijn aangesloten en inzage hebben in de gewerkte uren. 

Digitale facturatie

U bepaalt welke personen gewerkte uren mogen goedkeuren. Zij krijgen rechten in het systeem om werkurenbriefjes digitaal te kunnen accorderen. Daarnaast regelen wij de digitale facturatie in op het e-mail adres van uw financiële administratie. Zo richten wij onze dienstverlening efficiënt voor u in, besparen wij kosten en ontzien wij het milieu. 

Meer informatie

Werkt u samen met ASA? Meer informatie over het digitale urenverwerking voor ASA vindt u in Handleiding digitale urenregistratie ASA.

Werkt u samen met ASA Campus? Voor digitale urenverwerking voor ASA Campus kunt u de Handleiding digitale urenregistratie voor klanten van ASA Campus gebruiken.

Via onderstaande links kunt u inloggen op het systeem voor de digitale urenverwerking. Hier kunt u de gewerkte uren goedkeuren of raadplegen.