Mevrouw lachend op kantoor The (wo)man for the job

The (wo)man for the job

Werkzoekenden hebben het vandaag bijna makkelijker dan werkgevers. Er zijn meer vacatures dan ooit. Hoe zorg je dat je opvalt en dat degene die jij zoekt ook bij jou solliciteert? Dit is een uitdaging waar ieder bedrijf tegenaan loopt. Gelukkig hebben wij onze Werving en Selectie specialisten. Met hen vind je geen grijze muizen, maar the (wo)man for the job.

ASA Talent

Wie zijn wij?

ASA is al meer dan 50 jaar actief als wervings- en selectiebureau. Het woord zegt het al: actief. In al die jaren zijn we ons dan ook blijven ontwikkelen met onze studenten, starters en professionals. Zo weten we niet alleen tegen wie we het hebben, maar natuurlijk ook hoe we ze moeten aanspreken, waar we ze online kunnen vinden en op welke content ze aangaan. 

Persoonlijke aanpak

ASA kijkt verder dan het cv, wij leren ze écht kennen. Door ze persoonlijk te spreken en ze naast hun CV ook te beoordelen op competenties, potentie, interesses en persoonlijkheid.

Onze expertises

ASA Werving & Selectie werkt in het hele land en is gespecialiseerd in Zakelijke dienstverlening, Logistiek, Food, Retail en Hospitality. Daar plaatsen we de juiste mensen op verschillende functies op gebied van Inkoop, Sales, Marketing, Finance, HR en bijvoorbeeld Supply Chain.

Meer weten over onze expertises? Klik hier.

Werving en selectie, hoe werkt dat?

Het goed invullen van een vacature kost een hoop tijd en aandacht. Gelukkig heb je ons daarvoor.

Eerst kijken we samen naar wat voor iemand je precies zoekt. Die gaan wij dan voor je zoeken, zowel ouderwets offline als online. Hiervoor gebruiken we onze interne digitale en innovatieve vacature tools, social media advertising, google advertising, LinkedIn en natuurlijk onze eigen bestaande database van kandidaten. 

Van de meest veelbelovende kandidaten ontvang je dan van ons voorstel profielen en samen bepalen we wie er uitgenodigd wordt. Als je wil, voeren wij de eerste sollicitatiegesprekken. We kunnen ook de aanname- en arbeidsvoorwaardengesprekken voor je verzorgen.

Group of startups

De voordelen van onze werving en selectie specialisten:

• Geen dertien-in-een-dozijn-kandidaten, maar uitgesproken studenten, starters en professionals;
• De kandidaat komt - indien geschikt natuurlijk - direct bij je in dienst;
• Je bindt de kandidaat direct aan jouw organisatie;
• Je betaalt alleen als de kandidaat ook echt voor je aan de slag gaat;
• Je doelgroep is uitgesproken, daarom schrijven we je vacatures creatief en wervend;
• Je profiteert van onze advertising op de juiste online kanalen (LinkedIn, Google, Indeed, Facebook);
• Jouw vacature wordt getoond op veel online jobboards, zodat je een groot online bereik hebt;
• Je profiteert van onze database met o.a. veel studenten, starters en professionals.

 In deze krappe arbeidsmarkt is het wel zo fijn dat je als werkgever professionele ondersteuning kunt gebruiken om de beste kandidaten te binnen te krijgen.

Wil je meer weten over onze werving en selectie? Neem dan gemakkelijk contact op via de onderstaande knop.

Contact

FAQ

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Zodat we samen kunnen bepalen wat voor jou werkt.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.