Lachende meneer met zonnenbril Hospitality

Hospitality

Op uw wenken bediend. Zoals onze horeca talenten uw gasten bedienen. Bijvoorbeeld in uw hotel, restaurant of tijdens uw evenement. Heeft u extra drukte op de werkvloer door ziekte, vakanties, grote partijen of leuke evenementen? Dan zorgt ASA hospitality voor flexibiliteit binnen uw organisatie. U kunt onze hospitality pool inzetten voor bijvoorbeeld de bediening, als barmedewerker, hostess, garderobemedewerker, afwasser of cateringmedewerker.

Hoogwaardige dienstverlening met ervaren ASA krachten

U wilt uw gasten een unieke ervaring bieden. Een belevenis die past bij uw bedrijfsvisie en die beleving wordt grotendeels door uw medewerkers ingevuld. Te allen tijde moet de kwaliteit van uw dienstverlening gewaarborgd blijven. Tegelijkertijd zou het ook interessant zijn als uw personeelsbestand mee veert op de dynamiek in uw branche. Denkt u wel eens aan de inzet van bijvoorbeeld studenten of andere parttime/fulltime krachten hiervoor? Hbo- en wo-studenten zijn snel ingewerkt, flexibel en zorgen voor een geweldige sfeer op de werkvloer.

Selectie en training

U zoekt flexkrachten met een passie voor hospitality. Medewerkers die altijd verbetering zien, gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan om zo uw gasten een unieke dag of avond te bezorgen. Wij hanteren hiervoor een uitgebreide selectieprocedure waarin wij de medewerkers op zowel harde als zachte functiecriteria beoordelen. Naast een uitgebreide screening vinden wij het belangrijk dat al onze flexkrachten, voordat zij bij u aan de slag gaan, over de juiste vaardigheden beschikken. Flexkrachten in onze hospitality pools worden getraind op specifieke horecavaardigheden die nodig zijn om bij u hun werk goed te kunnen doen.

FAQ

Het vacature-aanbod op onze website toont alle actuele vacatures. Zolang een vacature getoond wordt, kan je er op reageren.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.
Hierin volgen wij de adviezen vanuit de Rijksoverheid. Raadpleeg bijgaande site voor alle informatie en de richtlijnen:

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.