Mevrouw lachend op kantoor Onderwijs

Onderwijs

Onderwijspersoneel nodig voor ad hoc of structurele inval? Het schoolrooster lijkt aan het begin van de week helemaal dichtgetimmerd. Op elke klas staat een fijne leerkracht, dus alles zal gesmeerd lopen. Tot je op dinsdagochtend hoort dat er iemand ziek is en dat er dus een volle klas op zichzelf aangewezen is. ASA Onderwijs snapt zulke problemen en uitdagingen en weet hoe lastig het is om continuïteit in het onderwijs te waarborgen. Via ons heb je toegang tot een vast netwerk van onderwijstalent dat direct kan worden ingeschakeld, zodat de druk bij scholen wordt verlicht en kinderen krijgen waar ze recht op hebben.

Vaste invalpool
voor korte én lange termijn

ASA Onderwijs biedt een vaste invalpool met onderwijstalent aan, die bestaat uit o.a. pabostudenten, starters en zeer ervaren leerkrachten. Zij voldoen aan de eisen om de kwaliteit van uw onderwijs te waarborgen en zijn snel beschikbaar. Een vervangingsvraag kunnen wij daarom op zeer korte termijn invullen. Voor een langere periode een vaste invaller nodig? Ook daar kunnen wij u bij helpen! 

 

Van universiteit tot pedagogiek

Naast talenten voor het basisonderwijs hebben wij ook administratieve medewerkers, conciërges, surveillanten, examinatoren, pedagogische medewerkers, bijlesdocenten en 1-op-1 begeleiders in huis. Op zoek naar personeel voor uw school, praktijk of eigen kind? Wij kunnen je snel aan de perfecte medewerker koppelen. 

  • Als je je vacature voor onderwijspersoneel bij ons uitzet, pakken wij het volledige proces voor je op. Wij maken van jouw vacature een aantrekkelijke oproep en selecteren zorgvuldig de beste kandidaten. ASA Talent staat garant voor een naadloze ervaring in het vinden van tijdelijk en flexibel onderwijspersoneel dat naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften.
  • Onze kandidaten zijn meer dan alleen geschikt voor de functie; ze brengen een proactieve houding en innovatieve ideeën met zich mee. Ze zijn snel inzetbaar en flexibel, perfect passend binnen jouw schema. Door onze geavanceerde wervingsstrategieën, die inspelen op de digitale zoekgedragingen van vandaag, excelleren wij in het vervullen van jouw onderwijsvacatures.
  • Onze langdurige relaties met kandidaten, vaak al vanaf hun eerste bijbaan, stellen ons in staat snel de ideale match te vinden. Een toegewijde contactpersoon van ASA Talent kent jouw onderwijsinstelling door en door, waardoor onze dienstverlening persoonlijk en betrouwbaar is.
  • Ontdek hoe ASA Talent het verschil kan maken in jouw zoektocht naar het ideale onderwijspersoneel. Wij nemen de uitdaging van het vinden van personeel uit handen, zodat jij je kunt focussen op de groei en het succes van jouw instelling.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK