Lachende vrouw in deur opening Retail

Retail

Een opgeleide en getrainde pool van uitzendkrachten flexibiliseert retailers. Uw winkel is zorgvuldig gestyled, uw assortiment op elkaar afgestemd, de beleving klopt tot in het kleinste detail. Uw medewerkers maken deze beleving waar; zij geven uw klanten dat speciale gevoel, ze heten hen welkom in uw winkel, kunnen goed luisteren en inspelen op de wensen van uw klanten. Zij zorgen voor loyale klanten en dat versterkt uw bedrijf.

Flexibel inspelen op de dynamiek in uw branche

Een vast en ervaren team is zeer waardevol voor uw bedrijf. Door seizoensinvloeden en fluctuaties in uw bedrijf schuilt hierin direct een risico. Vast personeel brengt hoge kosten met zich mee die u niet van vandaag op morgen kunt aanpassen. Retailers hebben steeds vaker behoefte aan een deel flexibel in te plannen personeel om mee te bewegen op de dynamiek van de branche. Maar dit brengt vaak veel geregel met zich mee. En hoe blijft de kwaliteit van de service gewaarborgd bij het werken met flexibel personeel?

Flexibiliteit in uw personeelsbestand

Met de retailpool van ASA kunt u op elk gewenst moment over ervaren uitzendkrachten beschikken. Dus bij een structurele vraag aan flexibel personeel en ook bij drukke tijden rond de feestdagen en de uitverkoop, staat er een team van hoogwaardig getrainde en ervaren krachten voor u klaar om uw business te versterken. ASA is zeer ervaren op het gebied van poolmanagement.

FAQ

Het vacature-aanbod op onze website toont alle actuele vacatures. Zolang een vacature getoond wordt, kan je er op reageren.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.
Hierin volgen wij de adviezen vanuit de Rijksoverheid. Raadpleeg bijgaande site voor alle informatie en de richtlijnen:

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.