ASA Campus

ASA Campus uitzendbureau team

ASA campus is hét interne uitzendbureau van Hogeschool Inholland. Wij bemiddelen voor alle locaties van de hogeschool studenten tot zelfstandige docenten. ASA Campus is een samenwerking tussen Hogeschool Inholland en USG People. Interesse in een baan binnen het onderwijs? Schrijf je direct in of bekijk onze vacatures!

Parttime banen

Wij hebben heel veel leuke (bij)banen waar je parttime aan de slag kunt. De werkzaamheden variëren van het promoten van je studie en Hogeschool Inholland tijdens open dagen tot voorlichtingen geven op middelbare scholen. Daarnaast kun je helpen bij de opbouw, ontvangst en registratie tijdens bijeenkomsten. Lijkt dit je wat? Schrijf je in!

Vaste vacatures

Via ASA Campus kun je in diverse functies aan de slag bij Inholland. Denk bijvoorbeeld aan banen als: docent, business controller, secretaresse, conciërge of communicatiemedewerker. Dit kan in dienstverband, maar ook als zzp'er. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt.

Team ASA Campus

Wil je iemand van ons spreken? Je bent meer dan welkom! Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar en helpen je graag verder. Binnenlopen voor een kop koffie of thee kan natuurlijk ook! Je vindt ons in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Delft, Den Haag, Diemen, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam.

FAQ

Je kunt reageren op een vacature via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactpersoon onderaan de vacaturepagina.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Wil jij meer weten over de vacatures of werken bij Inholland? Laat hier jouw gegevens achter.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.
ASA Campus