Werken bij FoodforCare

FoodforCare biedt een unieke voedingsformule voor ziekenhuizen. Zes keer per dag gaat de voedingsassistent(e) met gerechten langs bij patiënten. De patiënt krijgt ter plekke uitleg over de ingrediënten en besluit dan wat hij lekker vindt. Het assortiment bestaat uit een zeer breed aanbod verse gerechten: shakes, smoothies, salades, soepshots, snacks en een warme maaltijd in een pannetje. Op deze manier zorgt FoodforCare ervoor dat de patiënt voldoende eiwitten en energie binnenkrijgt, wat belangrijk is voor het herstel.

Wat je kunt verwachten

Je kunt werken op allerlei verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis Radboudumc Nijmegen, waar patiënten met verschillende ziektebeelden liggen. Je kunt direct contact hebben met patiënten, maar er zijn ook functies in de keukens waarbij je geen direct patiëntcontact hebt en meer met de bereiding van de voeding bezig bent. Tevens investeert FoodforCare veel in training en opleiding. Denk hierbij aan trainingen over het registratiesysteem, patiëntveiligheid, diabetes en afdelingsspecifieke trainingen.

Wil jij bij het team?

Je kunt bij FoodforCare werken van maandag t/m zondag en de uurlonen zijn gebaseerd op de KNH cao schaal 3.

16 - 17 jaar: € 6,37 per uur
18 jaar: € 7,43 per uur
19 jaar: € 8,49 per uur 
20 jaar: € 9,55 per uur 
21 jaar en ouder: € 10, 61 per uur 

Daarnaast is er onregelmatigheidstoeslag voor het werken op feestdagen. Wil jij dankbaar werk verrichten en een bijzondere bijdrage leveren in het ziekenhuis, en tegelijkertijd deel uitmaken van een innovatief en groeiend bedrijf? Solliciteer dan direct!

Eenvoudig inschrijven

Wil jij werken bij dit top bedrijf? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?