Vacatures in Deventer

Deze (nog) vrij onbekende studentenstad, is één van de oudste steden van Nederland. Omdat Deventer slechts één hogeschool (het Saxion) heeft, is het voor studenten in deze stad aan de IJssel niet moeilijk om aan een kamer te komen. Ondanks het kleinschalige karakter is er in het Overijsselse Deventer genoeg te doen voor studenten. Zo zijn er op het plein rondom De Waag verschillende leuke restaurantjes en kroegjes gevestigd om een lekker hapje te eten of tot diep in de nacht te stappen. Verdwaal in de kleine straatjes met mooie boetiekjes en vele historische monumenten. Daarnaast is ook het vinden van een baan of bijbaan geen probleem, bekijk hieronder het aanbod van onze vacatures in Deventer. Staat de vacature die jij zoekt er niet bij? Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor losse klussen.

Filter de zoekopdracht

    Ik ben een...

    Functiegroep

    Regio

    Opleidingsniveau

    Type

28 vacatures gevonden

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Inschrijven losse klussen

Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Of wil je gewoon op oproepbasis diensten werken, wanneer het jou uitkomt? Schrijf je dan nu in!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.