Vacatures in Rotterdam

Rotterdam is een van de grootste werksteden van ons land. Het is de tweede grootste stad van ons land, wat zorgt voor een groot aanbod aan universiteiten en hogescholen. Rotterdam is een erg multiculturele en internationale stad, wat ook te merken is in het straatbeeld. Het uitgaansleven in Rotterdam is erg wisselend; er zijn vele kroegen en clubs, maar ook de techno liefhebber kan in Rotterdam goed terecht voor een feestje. Daarnaast ligt de stad aan de haven en is de stad hiermee economisch erg groot. Als je houdt van avontuur, is het abseilen van de Euromast een gave activiteit om te doen. Als je het liever wat rustiger aanpakt kan je ook een bezoekje brengen aan de Markthal, waar een overvloed aan lekker eten en drinken op je staat te wachten. Kortom, genoeg te doen in deze bruisende stad, maar dit kost wel allemaal de benodigde centjes. Hieronder vind je de vacatures om jouw top tijd in Rotterdam te kunnen bekostigen! Staat de vacature voor jou er niet tussen? Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor losse klussen.

Filter de zoekopdracht

    Ik ben een...

    Functiegroep

    Regio

    Opleidingsniveau

    Type

30 vacatures gevonden

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Inschrijven losse klussen

Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Of wil je gewoon op oproepbasis diensten werken, wanneer het jou uitkomt? Schrijf je dan nu in!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.