ASA studenten uitzendbureau Groningen

Vacatures in Groningen

Boumaboulevard 390 9723 ZT Groningen 050-3182382 groningen@asatalent.nl Op jacht naar een spannende bijbaan of de kickstart van je carrière in het energieke Groningen? ASA Groningen, jouw studenten uitzendbureau, vindt de baan die naadloos aansluit bij jouw wensen en ambities. Verken het jonge en levendige Groningen met een bijbaan die bij jou past. Of je nu studeert en werkt om je studentenleven te bekostigen, of je eerste professionele stappen wilt zetten, ons deskundige team helpt je graag op weg. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk snel hieronder of jouw vacature ertussen staat.

Stuur ons een bericht

ASA uitzendbureau Groningen

Zoek je naar een baan in Groningen waar je elke dag met plezier naar toe gaat? ASA Talent Groningen is dé plek voor studenten, starters en young professionals die streven naar een carrière die echt bij hen past. Of je nu op zoek bent naar een startersfunctie in de IT, een creatieve uitdaging in de marketing, of een flexibele bijbaan naast je studie, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Onze vestiging op de Boumaboulevard 390 is strategisch gelegen nabij de bruisende centra van Groningen en de omliggende gemeenten zoals Hoogezand, Roden, Zuidhorn, en Bedum. Dit betekent dat je na een succesvolle werkdag kunt genieten van alles wat Groningen en haar omgeving te bieden heeft, van gezellige cafés en restaurants tot culturele evenementen en ontspanningsmogelijkheden.

Ontdek jouw droomcarrière bij ASA Talent in Groningen

Bij ASA Talent geloven we dat een baan meer is dan alleen werk; het is een pad naar persoonlijke en professionele groei. Daarom nemen we de tijd om jouw vaardigheden, passies en carrièredoelen te begrijpen. We werken samen met een breed netwerk van bedrijven in Groningen, van innovatieve startups tot gevestigde organisaties, om jou de baan te bieden die niet alleen vandaag bij je past, maar ook je toekomst vormgeeft.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We zien onze kandidaten niet als nummers, maar als individuen met unieke talenten en ambities. Of je nu interesse hebt in de dynamische wereld van de hightech, de creatieve industrie, of duurzame ontwikkeling, bij ASA Talent Groningen vind je een team dat toegewijd is aan jouw succes.

Ben je klaar om de markt van "vacatures voor studenten in Groningen" te verkennen, of ben je een afgestudeerde die zoekt naar "carrièrekansen in Groningen"? Neem de eerste stap en schrijf je in bij ASA Talent. Bezoek onze vestiging aan de Boumaboulevard of neem online contact met ons op. Samen ontdekken we de mogelijkheden, van parttime functies tot voltijdse carrières, die jouw toekomst in Groningen zullen vormgeven.

Doe mee met de vele tevreden werknemers die hun droomjob vonden via ASA Talent Groningen. Laat ons je begeleiden naar die perfecte baan waar je elke ochtend enthousiast voor opstaat. Jouw toekomstige carrière wacht op je, en het begint allemaal hier, bij ASA Talent in Groningen. Laten we samen de wereld veroveren!

ASA Talent uitzendbureau in Groningen op Google Maps

Heb je vragen?

Neem contact op met Joyce Wiersum, een van onze vacature specialisten die je met alle liefde verder helpt.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Schoonmaker en chauffeur parttime

  • Groningen
Als chauffeur en schoonmaker heb jij een afwisselend takenpakket. Je zorgt ervoor dat jij en je collega’s veilig aankomen op de schoonmaaklocatie. Op de schoonmaaklocatie, een vakantiepark, maak je samen met je collega’s de huisjes schoon en zorg je...

Content Ontwikkelaar educatief lesmateriaal

  • Groningen
Als Educatieve Content Ontwikkelaar ben je een sleutelspeler in ons multidisciplinaire team binnen de afdeling Voortgezet Onderwijs. Je stuurt auteursteams aan en richt ons productiesysteem Edify in. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en o...

Educatieve Content Ontwikkelaar Science

  • Groningen
Als Educatieve Content Ontwikkelaar werk je in een multidisciplinair team binnen de afdeling Voortgezet Onderwijs. Jij speelt een cruciale rol in de contentketen en bent verantwoordelijk voor de aansturing van een of meerdere auteursteams. Daarnaast...