Lachende vrouw Logistiek

Logistiek

Logistiek is een belangrijke en snelgroeiende sector. De vraag naar gekwalificeerde en gemotiveerde (flex)medewerkers is groot. ASA heeft veel logistieke klanten, van kleine distributiecentra naar grote logistieke dienstverleners.

Flexibel personeel

Een vast en ervaren team is waardevol voor uw bedrijf. Door seizoensinvloeden en fluctuaties in uw bedrijf schuilt hierin direct een risico. Er is steeds vaker behoefte aan een deel flexibel personeel, om mee te bewegen op de dynamiek van de branche. Snel kunnen opschalen en afschalen is een must, maar dit brengt vaak veel geregel met zich mee. Hier biedt ASA de oplossing in. Heeft u over een paar dagen 10 man nodig? Of zoekt u juist naar een flexibele schil waarmee u wekelijks de planning kunt bepalen? Wij hebben de ervaring en het netwerk.

Poolmanagement

ASA heeft naast uitzenden, detacheren en payrolling expertise in o.a. poolmanagement en ad-hoc dienstverlening. Of u nou tijdelijk personeel zoekt om een bulkvoorraad te verwerken of juist op zoek bent naar een structurele personeelsoplossing in de vorm van flexibel personeel, wij helpen u graag.

 

FAQ

Het vacature-aanbod op onze website toont alle actuele vacatures. Zolang een vacature getoond wordt, kan je er op reageren.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.
Hierin volgen wij de adviezen vanuit de Rijksoverheid. Raadpleeg bijgaande site voor alle informatie en de richtlijnen:

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.