Vacatures bij Abbott

Wereldwijd werken er 94.000 medewerkers van het internationale healthcare bedrijf Abbott aan een bijzondere missie: leef niet alleen langer, maar beter.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Opleidingsniveau
Branche
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Blijf op de hoogte

Ontvang direct de nieuwste vacatures in je inbox

3 vacatures gevonden

Scientist farmaceutisch

  • Fulltime
  • Weesp
  • € 4.500 - € 5.500
Als Senior Scientist ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van de productkwaliteit op een efficiënte en tijdige manier. Je focus zal liggen op het ondersteunen van farmaceutische processen. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van rappor...

Administratieve medewerker planning

  • Fulltime
  • Olst
  • € 2.600 - € 3.250
Voor onze opdrachtgever in de farmaceutische industrie zoeken wij een administratief medewerker ter ondersteuning van de planners afdeling. Dit gaat om een tijdelijke functie tot ten minste eind dit jaar. Dit wijn onder andere je werkzaamheden:Het...

Quality Systems Specialist

  • Fulltime
  • Weesp
  • € 3.500 - € 3.800
Ben jij analytisch en kwaliteitsgericht?Als QS Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de kwaliteitssystemen en het faciliteer je in procesverbetering van kwaliteit gerelateerde vraagstukken bij een groot farmaceutisch bedrijf....

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Werken bij Abbott

 

Abbott heeft als missie om mensen zo veel mogelijk uit het leven te laten halen dankzij een goede gezondheid. Dit doen ze met een breed scala van op wetenschap gebaseerde voedingsproducten, diagnostische apparatuur en medische hulpmiddelen. Elke dag zetten ze zich in om mensen in elke levensfase te helpen zo gezond mogelijk te worden.

 

Abbott in Nederland

Abbott ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt farmaceutische en medische producten (zoals medicijnen, medische apparatuur en voeding).

In Nederland zijn er zo’n 1700 mensen werkzaam voor Abbott. Het bedrijf heeft vestigingen in Alkmaar, Breda, Heerlen, Hoofddorp, Olst, Weesp en Zwolle.Abbott ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt farmaceutische en medische producten (zoals medicijnen, medische apparatuur en voeding).

In Nederland zijn er zo’n 1700 mensen werkzaam voor Abbott. Het bedrijf heeft vestigingen in Alkmaar, Breda, Heerlen, Hoofddorp, Olst, Weesp en Zwolle.

 

Functies bij Abbott

Wil jij graag aan het werk bij deze topwerkgever? Wij hebben diverse leuke banen beschikbaar in verschillende vakgebieden. Op deze manier zit er sowieso iets leuks voor jou bij. Solliciteer direct op één of meerdere vacatures bij Abbott  en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij dit fantastische bedrijf.

 

Werken bij Abbott

Abbott richt zich op de lange termijn. Dat betekent dat er opleidingen en carrièrekansen worden geboden. Er zijn geregeld (internationale) projecten waar je aan mee kunt doen. En er is een studiefonds voor kinderen van Abbott-medewerkers.

Werken bij Abbott betekent hard werken, verschillen koesteren en samenwerken. Ben jij daar klaar voor? Bekijk de actuele vacatures.

FAQ

Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier dat je op elke vacaturepagina vindt. Liever eerst nog wat dingen checken, voordat je solliciteert? Stuur de contactpersoon van ASA een berichtje! Bellen mag natuurlijk ook. Je vindt de contactgegevens van ASA-contactpersoon op de vacaturepagina.
Ja zeker! De branche 'bezorging' is de perfecte sector voor (bij)banen. Het enige dat je nodig hebt om aan de slag te gaan, is een lekkere dosis enthousiasme. Knallen en gaan!
Ja! Als je je niet (vast) kunt committeren, maar wel graag aan de slag gaat in de bezorging, is werken als oproepkracht ideaal. Bij ASA zoeken we regelmatig flexpool oproepkrachten bezorging in verschillende regio’s in Nederland. 

Als werkgever ben je verplicht om vakantiewerkers tussen de 15 en 20 jaar een deel van het minimumloon te betalen, oftewel het minimumjeugdloon. Wanneer je vakantiewerker 21 jaar of ouder is, geldt het wettelijk minimumloon. Ook heeft je vakantiewerker recht op vakantiegeld, dat gelijk staat aan 8% van het brutominimumloon. Voor vakantiewerkers tussen de 13 en 14 jaar is er geen wettelijke verplichting voor het minimumjeugdloon, maar het is wel passend om hen het loon voor 15-jarigen te betalen, als een goede werkgever.


Het wettelijk minimum loon vind je hier.

De Arbeidstijdenwet (ATW) zorgt ervoor dat je vakantiewerkers beschermd zijn tegen te lange werkdagen en werken op te late tijdstippen. Er zijn verschillende regels voor vakantiewerkers van verschillende leeftijden. Voor 18-jarigen en oudere vakantiewerkers gelden de regels voor volwassenen zoals vastgelegd in de Arbeidstijdenwet.

Belangrijk om te onthouden is dat de Nederlandse Arbeidsinspectie toezicht houdt op de naleving van de regels, inclusief voor vakantiewerk. Als de regels niet worden nageleefd, riskeer je als werkgever een boete.

Vakantiewerkers hebben dezelfde status als medewerkers en dienen daarom ook aan dezelfde voorwaarden te voldoen. Als jouw bedrijf onder een cao valt, gelden de voorwaarden uit de cao ook voor de vakantiewerkers.

De arbeidsovereenkomst voor vakantiewerk is een tijdelijk contract, dat bij voorkeur schriftelijk moet worden vastgelegd. Als werkgever dien je je te houden aan de wettelijke bepalingen, waaronder het betalen van minimaal het minimumloon en het doorbetalen van loon bij ziekte.

Een proeftijd is niet toegestaan bij vakantiewerk. Voor jongeren onder de 16 jaar is toestemming van de ouders of voogd vereist. Het is verstandig om een ouder of voogd het arbeidscontract te laten meeondertekenen.

Als werkgever dien je tevens te voldoen aan de identificatieplicht. Voordat de vakantiewerker (vanaf 14 jaar) aan de slag gaat, ben je wettelijk verplicht om zijn identiteit vast te stellen door middel van een origineel en geldig identiteitsbewijs te vragen.

Je bent als werkgever verplicht om je vakantiekrachten - net als je andere medewerkers - te beschermen volgens de Arbowet, zodat iedereen in Nederland veilig en gezond kan werken. Er gelden extra regels voor minderjarige vakantiewerkers, afhankelijk van hun leeftijd.

Voor 13- en 14-jarigen geldt de verplichting om naar school te gaan, waardoor werken in principe niet is toegestaan. Er zijn echter uitzonderingen op deze regel en ze mogen bijvoorbeeld licht, niet-industrieel werk doen zoals winkelmandjes terugbrengen, producten spiegelen, vakken vullen met lichte producten, helpen op een camping of in de speeltuin, helpen met het voeren van dieren of het plukken van groente en fruit (als er geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt). Dit werk mag geen nadelige gevolgen hebben voor hun veiligheid, gezondheid of ontwikkeling. Het is uitdrukkelijk verboden om te werken in de horeca, een fabriek of met (of bij) machines.

15-jarigen zijn ook leerplichtig, maar ze mogen wel zelfstandig licht en niet-industrieel werk doen, zoals reclamefolders rondbrengen, de avondkrant bezorgen of (hulp)werkzaamheden in de horeca uitvoeren. Het werken achter de kassa of te zwaar tillen is niet toegestaan.

Voor 16- en 17-jarigen geldt dat ze bijna elk soort werk mogen doen, zolang het werk niet gevaarlijk is of schadelijk voor de gezondheid. Ze mogen bijvoorbeeld niet werken met gevaarlijke stoffen, op grote hoogte of in een lawaaiige omgeving. Ook mogen ze niet werken als dit hun schoolgang in de weg staat. Voor risicovolle werkzaamheden moet de werkgever zorgen voor toezicht en begeleiding.

Vakantiewerkers of vakantiekrachten verwijzen doorgaans naar scholieren en studenten die tijdens hun (zomer)vakantie tijdelijk werk verrichten tegen betaling, volgens de meeste collectieve arbeidsovereenkomsten.

Vaak zijn vakantiewerkers minderjarig en gelden er speciale regels voor kinderen en jongeren wat betreft arbeidsomstandigheden en werktijden. Tot en met 12 jaar mogen kinderen niet werken en vanaf 12 jaar gelden er beperkingen voor wat betreft toegestane werkzaamheden en werktijden. Voor jongeren liggen de beperkingen vooral bij de werktijden. Volwassen vakantiewerkers, die ouder zijn dan 18 jaar, moeten zich houden aan de wettelijke regels voor arbeidsomstandigheden en werktijden die voor alle volwassenen gelden.

Mocht het voorkomen dat je moet overwerken/moet doorwerken tijdens je pauze overleg dit dan altijd eerst met een teamleider. Nooit op eigen houtje overwerken! De dienstdoende teamleider bepaalt of het nodig is en dus of de extra tijd wordt uitbetaald. Kan je de teamleider aan het eind van je dienst niet meer bereiken? Stuur dan een mail met de eindtijd en de reden van overwerken naar teamleidersfoodforcare.sbls@radboudumc.nl. Daarna mag je natuurlijk uitklokken.

Zodra je bent aangemeld bij het Radboud krijg je een Radboudaccount een Radboudmail. Het is belangrijk om je Radboudmail aan het begin van elke dienst te checken. De teamleiders sturen belangrijke mails namelijk naar jouw Radboudmail. Deze informatie kan van belang zijn om jouw taken goed uit te voeren!

 

ASA zal communiceren middels jouw privé mail. Het meeste wordt via Whatsapp gecommuniceerd. Voor zaken die langer kunnen wachten zal er via de mail worden gecommuniceerd.

Het is belangrijk dat je verschillende trainingen volgt. Deze worden aangeboden in de FoodforCare Academy. Zodra je in dienst treed krijg je hiervan een mail op je privé account. Afhankelijk van jouw afdeling wordt er elke maand een training vrijgegeven in de Academy. Per training ben je ongeveer 1 uur bezig. Het is de bedoeling dat je deze training (thuis) maakt. Zodra je deze hebt afgerond zullen wij een uur per training uitbetalen. 

 

Ook worden er klassikale training aangeboden door FoodforCare. Deze zijn niet verplicht maar bieden je extra ondersteuning op de werkvloer. Ook deze training krijg je uitbetaald. Mocht je in aanmerking komen voor een klassikale training dan krijg je hier automatisch een uitnodiging voor in je Radboudmail.

 

Verder wordt er eens per kwartaal ook een afdelingsoverleg ingepland. Bij dit overleg sluiten de voedingsassistenten (FFC en ASA) van de afdeling aan, samen met de teamleiding. Dit overleg is bedoelt om de samenwerking op alle gebieden te verbeteren. Omdat de dag en het tijdstip wordt bepaald door de teamleiding, en niet iedereen hierbij aanwezig kan zijn vanwege andere verplichtingen, is dit overleg vrijblijvend. Mocht je wel bij het overleg aanwezig kunnen zijn dan krijg je deze ook uitbetaald en wordt je input zeer gewaardeerd.  

ASA werkt met ochtend stand-by diensten van 07.00 tot 08.00 en middag stand-by diensten van 13.00 tot 14.30.

 

- Ochtend: Van 07.00 tot 08.00 sta je voor een ochtenddienst standby (07.00-13:45). Als je na 8:00 niet bent gebeld, mag je er vanuit gaan dat het niet nodig is.

- Middag: Van 13.00 tot 14:30 sta je voor een middagdienst standby (13:00-20:00). Je kan tot 14:30 gebeld worden voor een dienst. Daarna mag je ervan uit gaan dat het niet meer nodig is.

- Het is belangrijk dat je klaar staat en binnen een half uur in het Radboud kan zijn.

- Zodra wij weten dat je nodig bent geven wij dit door. Mocht dit de dag van te voren al zijn dan zullen wij je dit al de dag van te voren laten weten.

 

De stand-by diensten dienen om onvoorziene afmeldingen op te vangen. Je krijgt een vergoeding betaald van €4,- wanneer je niet wordt opgeroepen voor je stand-by dienst. Word je wel opgeroepen en ben je binnen 30 minuten in het Radboud? Dan krijg je de volledige dienst uitbetaald. Bijvoorbeeld: je word om 07.30 uur opgebeld en bent om 08.00 uur aanwezig in het Radboud. In dat geval krijg je vanaf 07.00 uur uitbetaald. Ben je pas om 08.15 uur aanwezig dan krijg je pas uitbetaald vanaf het moment dat je in klokt.

 

We proberen je altijd op je eigen afdeling in te zetten. Het kan gebeuren dat je op een andere afdeling wordt ingezet, omdat er geen andere optie is in de planning. In dit geval zorgen wij voor voldoende ondersteuning vanuit de teamleider of collega’s.

Omdat het ziekenhuis alle dagen van het jaar geopend is, zijn de feestdagen verplicht om te werken. Uiteraard proberen we deze eerlijk te verdelen zodat iedereen ook nog kan genieten van de feestdagen. 

Verlofaanvraag dien je minimaal 4 weken van te voren via de mail aan te vragen. Je vraagt verlof aan wanneer je niet aan de beschikbaarheid kan voldoen. Ben je bijvoorbeeld een weekend weg? Vraag dan verlof aan voor dat weekend. De regel is namelijk dat je 1 dienst per weekend kan werken. Tevens kun je deze in Dyflexis zetten. Zodra het verlof is goedgekeurd laten wij dit middels een mail weten. Daarnaast zal deze ook in Dyflexis worden goedgekeurd.

 

Bij het te laat aanvragen van je verlof zal deze niet meer in behandeling worden genomen.

 

Regels rondom verlof:

- Maximaal 3 weken achtereen verlof buiten de zomervakantie

- Maximaal 3 weken verlof in totaal tijdens de zomervakantie (juli/augustus/begin september)

 

Uiteraard is het ook mogelijk om je dienst te ruilen met collega’s. Het is alleen mogelijk om je dienst te ruilen met een collega die een competentie heeft voor deze afdeling. Een aanvraag om te ruilen dien je in via de mail of Whatsapp. Ruilverzoeken via Dyflexis worden door ons niet gelezen en dus niet in behandeling genomen.

Het is belangrijk dat je 3 diensten beschikbaar bent per week. Deze bestaan uit 2 diensten van maandag t/m vrijdag en 1 dienst in het weekend. Een dienst is van 07:00 - 13:45 of  van 13:30 – 20:00 uur.

 

Elke maandag plant ASA hiervoor 4 weken vooruit. Zorg er dus voor dat je uiterlijk om zondagavond je beschikbaarheid hebt doorgegeven. Mocht je niet vooruit kunnen plannen, vanwege een onbekend schoolrooster geeft dit dan tijdig middels een appje bij ons aan.

 

Heb je geen beschikbaarheid doorgegeven en heb je hierover ook niets met ons gecommuniceerd dan zijn er 2 opties:

1. Je wordt door ons ingepland op een dag naar keuze. Mocht je niet kunnen werken dan dien je zelf vervanging te regelen.
2. Je wordt voor die week helemaal niet ingepland.

 

Wil je veel werken? Hoe meer beschikbaarheid je invult hoe meer diensten wij je kunnen inplannen. Ben je 4 dagen beschikbaar maar wil je er maximaal maar 2 diensten werken? Geef dit dan aan in de opmerkingen. Geen opmerking betekent dat wij je alle beschikbare diensten mogen inplannen.

Mocht je ziek zijn geef dit dan altijd telefonisch (nooit per mail of WhatsApp) door. Je meldt je altijd zowel bij de teamleiders ziek als bij ASA. ASA is je werkgever dus moet ook officieel de ziekmelding registreren. Je meldt je ook ziek wanneer je stand-by staat!

 

- Ziekmelden doordeweeks: voor de ochtenddienst doe je dit direct om 07.00 uur bij de teamleiders, en bij ASA voor 09:00 uur. Voor de middagdienst doe je dit voor 09:00 uur bij zowel de teamleiders als bij ASA.

- Ziekmelden weekend: bij teamleiders FoodforCare. Voor een ochtenddienst doe je dit direct om 07.00 uur. Voor een middagdienst doe je dit voor 09.00 uur.

- Op maandag bel je ASA vóór 09:00 uur even om je ziekmelding door te geven van het weekend.

- Bij frequent verzuim volgt er altijd een verzuimgesprek met ASA

- Beter melden: Bel altijd naar ASA als je weer beter bent. Dan zijn wij er zeker van dat je de eerstvolgende dienst weer kunt werken.

ASA: 06-24954874, foodforcare@asatalent.nl
FoodforCare: teamleiders 024-3667258, teamleidersfoodforcare.sbls@radboudumc.nl
Inhouse locatie: Sanquin, bloedbank gebouw. 2e etage route 890

                                                                                                                                                             ffc 2

ASA: maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08:30 – 17:30 uur.
FFC: Maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 07:00 – 20:00 uur.
         Weekend bereikbaar tussen 07:00 – 16:00 uur.

ASA Apenheul is bereikbaar op: +31 (0)570665100.

Maandag tot en met vrijdag: 8.30 uur – 17.00 uur

Zaterdag & zondag  : 8.30 uur - 13.00 uur

 

Flexteam

Michelle van der Velde

Milena de Jong

Jaimy Verhoef

Natascha Scharmin

Gizem Eroglu

 

Het is voor ons heel belangrijk dat je je prettig voelt op de werkvloer bij Apenheul.

Daarom willen we graag dat jullie met je verhaal terecht kunnen bij iemand wanneer dit niet het geval is. Kom je terecht in een situatie waarin je je niet op je gemak voelt (denk aan discriminatie, pesten, (seksuele) intimidatie en geweld/agressie, diefstal)? Weet dan dat onze deur altijd open staat. Zowel die van het kantoor van het flexteam, als die van de coördinatoren. Wij horen graag jouw verhaal aan en kijken indien mogelijk naar oplossingen.

 

Hieronder tref je de vertrouwenspersonen:

Vertrouwenspersoon ASA: deze vind je op je mijnasa. Onderaan de pagina via het kopje ‘gedragscode’. Rgfstaffing.nl/ongewenste-omgangsvorm-melden

Vertrouwenspersoon Apenheul: Bert Boshoff 0653309379 b.boshoff@apenheul.nl

Toch liever bij een andere topwerkgever aan de slag?