ASA Campus

ASA Campus uitzendbureau team

ASA campus is hét interne uitzendbureau van Hogeschool Inholland. Wij bemiddelen voor alle locaties van de hogeschool studenten tot zelfstandige docenten. ASA Campus is een samenwerking tussen Hogeschool Inholland en USG People. Interesse in een baan binnen het onderwijs? Schrijf je direct in of bekijk onze vacatures!

Parttime banen

Wij hebben heel veel leuke (bij)banen waar je parttime aan de slag kunt. De werkzaamheden variëren van het promoten van je studie en Hogeschool Inholland tijdens open dagen tot voorlichtingen geven op middelbare scholen. Daarnaast kun je helpen bij de opbouw, ontvangst en registratie tijdens bijeenkomsten. Lijkt dit je wat? Schrijf je in!

Vaste vacatures

Via ASA Campus kun je in diverse functies aan de slag bij Inholland. Denk bijvoorbeeld aan banen als: docent, business controller, secretaresse, conciërge of communicatiemedewerker. Dit kan in dienstverband, maar ook als zzp'er. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt.

Team ASA Campus

Wil je iemand van ons spreken? Je bent meer dan welkom! Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar en helpen je graag verder. Binnenlopen voor een kop koffie of thee kan natuurlijk ook! Je vindt ons in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Delft, Den Haag, Diemen, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Opleidingsniveau
Branche
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie

Blijf op de hoogte

Ontvang direct de nieuwste vacatures in je inbox

6 vacatures gevonden

Coördinator Student 4 Students

 • Parttime
 • Rotterdam
 • € 3.018 - € 5.332
Voor de Hogeschool Inholland zijn wij op zoek naar een Project Coördinator voor het project Student 4 Students. Dit project wordt geïnitieerd door het domein Business Studies. Doel van Students 4 Students in studiejaar 23-24 is tweeledig. Aan de ene kant focust het project zich op binding creëren tussen studenten onderling en met de opleiding. Aan de andere kant is het doel om doorstroom te verbeteren.   Werkzaamheden: Je organiseert samen met studentcoaches bijeenkomsten waarin studenten leuke dingen doen om elkaar beter te leren kennen, maar ook huiswerkuurtjes waarin studenten samen werken aan projecten of vakken.Coördinatie van het Students 4 Students project op de locatie Rotterdam of Diemen. Je focust op binding tussen tussen de studenten en op de doorstroom van de studenten.  Je onderhoudt contact met de teamleider van de opleiding Business Studies op jouw locaties en zorgt ervoor dat het team op de hoogte is en blijft van alle leuke activiteiten die jij samen met jouw team organiseert.Let op! Het betreft een tijdelijke vacature tot en met december 2023. ...

Surveillant

 • Parttime
 • Rotterdam
 • € 13 - € 13
Voor de Hogeschool Inholland in Rotterdam zijn wij op zoek naar nieuwe surveillanten.Misschien kan je het je nog herinneren: een toetsmoment op school. Zo’n moment ging en gaat nog steeds altijd gepaard met zenuwen, de doodste stilte en de surveillanten die zorgen dat een toets goed verloopt. Door als surveillant aanwezig te zijn krijgen alle studenten de mogelijkheid om hun toets in alle rust te maken. Daarom speel je als surveillant een sleutelrol tijdens dit moment. Wil je deze rol graag op je nemen en houd je van flexibiliteit? Dan is de functie surveillant bij Hogeschool Inholland Rotterdam zeker iets voor jou!Er worden zowel schriftelijke als digitale toetsen afgenomen bij Inholland. Bij een schriftelijk tentamen zorg je ervoor dat de tentamens worden uitgedeeld en aan het eind weer worden ingenomen. Bij een digitaal examen zorg je ervoor dat studenten hun laptop opstarten voor de start van het tentamen. Komen zij daar niet uit? Dan help jij ze even.Verder:Controleer je de ID-bewijzen, de presentielijst en controles van hulpmiddelen;Houd je toezicht in het lokaal zodat het tentamen in alle rust en conform de geldende examenprotocollen verloopt....

Medewerker Centrale Studenten Administratie

 • Parttime
 • Haarlem
 • € 2.339 - € 2.339
Wij zoeken een tijdelijke administratieve collega voor ons enthousiaste backoffice team van de Centrale Studentenadministratie. In jouw nieuwe baan heb je veel contact met onze (aankomende) studenten en hun vragen bij het in- en uitschrijfproces, waarbij de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit:Beantwoorden vragen van studenten via telefoon, mail, chat en WhatsApp;Kennis van het eigen administratieve vakgebied;Toelichten van mogelijke consequenties of keuzemogelijkheden inzake regelingen en procedures;Registreren, controleren, corrigeren, invoeren en opslaan van studentgegevens;Signaleren van knelpunten en het aandragen van effectieve oplossingen hiervoor....

Promoteam Inholland

 • Parttime
 • 's-Gravenhage
 • € 12 - € 12
Volg jij een studie op een van de Inholland locaties (Alkmaar, Amsterdam, Diemen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Haarlem of Rotterdam) en wil jij jouw enthousiasme over jouw studie delen met anderen? Dan zoeken wij jou!Als je op zoek bent naar een bijbaan binnen Inholland dan kan jij je inschrijven bij ASA Campus. Via ASA Campus – onderdeel van Hogeschool Inholland – kan je tijdens je studie flexibel werken voor je opleiding en de hogeschool. De werkzaamheden variëren van het promoten van je opleiding en Inholland tijdens Open Dagen tot voorlichtingen geven op middelbare scholen. Daarnaast kun je tijdens evenementen helpen bij de opbouw, het ontvangst en de registratie. Het draait dus allemaal om het promoten van de studie die jij volgt bij Inholland.Er zijn verschillende mogelijkheden voor een bijbaan binnen Inholland. Hierbij kun je denken aan:Werken in het promoteam van een locatie met de mogelijkheid om door te groeien naar coördinator;Voorlichting geven aan toekomstige studenten over jouw opleiding tijdens open dagen, proef studeren en/of het studiekeuze proces;Meedenken over specifieke campagnes van Inholland en je inzetten als lid van het campagneteam op de locaties;Meedoen aan studentenpanels. We hechten binnen Inholland veel waarde aan jouw feedback als student. Er vinden maandelijks studentenonderzoeken plaats waar je tegen betaling kunt meedenken en meepraten over een specifiek onderwerp.Spreekt het jou juist meer aan om je in te zetten voor je medestudent? Dan zijn er ook nog mogelijkheden als studentenbuddy bij het Studentsucces Centrum of als studentmedewerker van het Studenten Initiatieven Fonds krijg je ook betaald.Tot slot kan je als student binnen jouw domein of opleiding onderdeel uitmaken van een studentenprojectteam. Denk bijvoorbeeld aan het team van domein Creative Business die aan de etalage werkt van beroepsproducten....

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

FAQ

Je kunt reageren op een vacature via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactpersoon onderaan de vacaturepagina.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Wil jij meer weten over de vacatures of werken bij Inholland? Laat hier jouw gegevens achter.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.
ASA Campus