ASA Talent
Inloggen
Favorieten heart icon

ASA Campus

ASA Campus uitzendbureau team

ASA campus is hét interne uitzendbureau van Hogeschool Inholland. Wij bemiddelen voor alle locaties van de hogeschool studenten tot zelfstandige docenten. ASA Campus is een samenwerking tussen Hogeschool Inholland en USG People. Interesse in een baan binnen het onderwijs? Schrijf je direct in of bekijk onze vacatures!

Parttime banen

Wij hebben heel veel leuke (bij)banen waar je parttime aan de slag kunt. De werkzaamheden variëren van het promoten van je studie en Hogeschool Inholland tijdens open dagen tot voorlichtingen geven op middelbare scholen. Daarnaast kun je helpen bij de opbouw, ontvangst en registratie tijdens bijeenkomsten. Lijkt dit je wat? Schrijf je in!

Vaste vacatures

Via ASA Campus kun je in diverse functies aan de slag bij Inholland. Denk bijvoorbeeld aan banen als: docent, business controller, secretaresse, conciërge of communicatiemedewerker. Dit kan in dienstverband, maar ook als zzp'er. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt.

Team ASA Campus

Wil je iemand van ons spreken? Je bent meer dan welkom! Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar en helpen je graag verder. Binnenlopen voor een kop koffie of thee kan natuurlijk ook! Je vindt ons in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Delft, Den Haag, Diemen, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam.

Filteren en zoeken
Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Opleidingsniveau
Branche
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie

Blijf op de hoogte

Ontvang direct de nieuwste vacatures in je inbox

6 vacatures gevonden

Allround Teamondersteuner Parttime

 • Parttime
 • Alkmaar
 • € 2.411 - € 3.264
Ondersteunende collega’s zijn net zo onmisbaar voor goed onderwijs als docenten. Elke dag weer zorgen ze samen met docenten dat lessen op rolletjes lopen en dat studenten kunnen rekenen op goede dienstverlening. Ben jij de nieuwe parttime teamondersteuner van de Pabo-opleiding bij Inholland Alkmaar? Als Allround Teamondersteuner is je voornaamste taak het plaatsen van studenten op een praktijkschool voor hun stage door een online match tot stand te brengen via het digitale praktijkplein. Dit doe je in overleg met de coördinator van een schoolbestuur. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor studenten, docenten en externen. Je bent mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de opleiding en levert een bijdrage aan het optimaal inrichten en uitvoeren van ondersteunende processen. Als spin-in-het-web draai jij je hand niet om voor het van a tot z organiseren van in- en externe overleggen, maar ook allerlei evenementen. ...

Docent Bedrijfseconomie

 • Parttime
 • Alkmaar
 • € 3.018 - € 6.064
Als docent geef je het vak bedrijfseconomie aan de eerstejaarsstudenten Technische Bedrijfskunde van de Hogeschool Inholland Alkmaar. Het een parttime functie van 6 februari t/m 16 april (periode P3 – week 6 t/m week 15):Maandag: 1,5 wekelijkse contacturen. 1 klas eerstejaars voltijd Technische bedrijfskunde.Maandag: 3 x 1,5 uur wekelijkse contacturen. 1 klas deeltijd Technische bedrijfskunde. Inhoud Bedrijfseconomie - beslissingscalculaties Leerdoelen / eindtermen Student heeft inzicht in het budgetteringsproces; Student is in staat om een vergelijking te maken tussen het productieproces en de werkelijke productiekosten;Student is in staat om een vergelijking te maken tussen het verkoopbudget en de werkelijke verkoopresultaten; Student heeft inzicht in het beoordelen van een investeringsprojectStudent is in staat om meerdere selectiemethoden, voor het beoordelen van een investering, te gebruiken:• Boekhoudkundige terugverdienperiode• Gemiddelde boekhoudkundige rentabiliteit• Economische terugverdienperiode• Netto Contante Waarde. Student kan adviseren over “zelf produceren” of “uitbesteden”.Student is in staat om differentiële calculatie toe te passen Student is in staat om de contante waarde en eindwaarde met samengestelde interest uit te rekenen;Student is in staat om annuïteiten toe te passen. Literatuur Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties, theorieboek, HeezenBedrijfseconomie voor het besturen van organisaties, opgavenboek, HeezenSyllabus Financiële Rekenkunde (op BB)...

Allround Teamondersteuner PABO

 • Parttime
 • Alkmaar
 • € 2.411 - € 3.264
Houd je van plannen, organiseren en sta jij graag in contact met studenten, docenten en externen? Als teamondersteuner ondersteun je samen met jouw collega's het onderwijsteam en de opleidingsmanager van Inholland Pabo Alkmaar. De functie is per direct tot in ieder geval 31 augustus voor 32 uur per week.Als Allround Teamondersteuner is je voornaamste rol het plaatsen van studenten op een praktijkschool voor hun stage door een online match tot stand te brengen via het digitale praktijkplein. Dit doe je in overleg met de coördinator van een schoolbestuur. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor studenten, docenten en externen. Je bent mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de opleiding en levert een bijdrage aan het optimaal inrichten en uitvoeren van ondersteunende processen. Als spin-in-het-web draai jij je hand niet om voor het van a tot z organiseren van in- en externe overleggen, maar ook allerlei evenementen. Wat ga je precies doen als nieuwe collega Verzorgen van de praktijkplaatsing van alle studenten, het onderhouden van contacten met het werkveld, aansturen van praktijk- en instituutsopleiders (stagebezoeken) en het up-to-date houden van het praktijkplein;Conform opdracht en draaiboek ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden of coördineren van werkzaamheden in opdracht van het opleidingsdomein Onderwijs & Innovatie. Denk hierbij aan activiteiten, bijeenkomsten en evenementen.Je maakt gegevens en overzichten uit de studentadministratie tijdig en overzichtelijk beschikbaar voor collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van draaiboeken en jaarplanningen waar nodig;Archieven en dossiers actueel, overzichtelijk en beschikbaar stellen zodat ze voldoen aan de accreditatienormen;Adequate en tijdige ondersteuning van studenten en docenten op het gebied van organisatie, administratie, onderwijs en onderzoek. Bijvoorbeeld ondersteuning bij toelatingstoetsen, studiekeuzecheck, inrichting van de omgeving voor nakijkwerk en bestellingen;Ondersteuning geven aan de verbetering van processen, procedures en werkwijzen;Een bijdrage leveren aan de kwaliteit van documenten voor studenten middels redactie op studiematerialen;Je verzorgt en verwerkt gegevens rondom de digitale (leermanagement)systemen....

Front Office Medewerker

 • Parttime
 • Rotterdam
 • € 2.083 - € 2.844
Wil jij als receptionist het visitekaartje zijn van de Hogeschool Inholland in Rotterdam? Het gaat om een tijdelijke parttime functie (24 uur) waarbij jij als gastheer / gastvrouw het eerste gezicht bent van de Hogeschool Inholland. In deze functie ben je voornamelijk bezig met onderstaande werkzaamheden: Het verwelkomen van bezoekers, studenten en medewerkers; Het beantwoorden van fysieke vragen aan de balie en vragen via de telefoon; Het bedienen van de Intercom;Het verwelkomen van leveranciers;Lichte administratieve taken. Let op! Het betreft een tijdelijke functie van minimaal 3 maanden, voor 0,6 FTE. ...

FAQ

Je kunt reageren op een vacature via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactpersoon onderaan de vacaturepagina.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Wil jij meer weten over de vacatures of werken bij Inholland? Laat hier jouw gegevens achter.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.
ASA Campus