SOLLICITeren?   

Wil je dat wij jou koppelen aan de beste vacatures?
Doe dan een open sollicitatie, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je zelf liever door de vacatures heen scrollen? Dat kan ook! Bekijk dan alle vacatures.

Ga naar open sollicitatie
       Bekijk hier alle vacatures

Multiple Jobs, wat houdt dat in?

Multiple Jobs draait om flexibiliteit, ontdekking en het vinden van de perfecte balans tussen werk en studie. We begrijpen dat je niet alleen interesse hebt in één specifiek vakgebied, maar juist wil verkennen wat er nog meer is. Met Multiple Jobs bieden we jou de mogelijkheid om verschillende rollen en sectoren te verkennen, zodat je kunt ontdekken wat écht bij jou past.

Bekijk alle vakgebieden

multiple jobs

Of je nu studeert en wat extra geld wilt verdienen, op zoek bent naar een carrièreswitch, of gewoon nieuwsgierig bent naar verschillende werkgebieden, Multiple Jobs biedt jou de kans om dit te verkennen. Je kunt bijvoorbeeld je week beginnen met een dag als klantenservice medewerker, om vervolgens twee andere dagen in de horeca te werken. Net waar jouw interesses liggen!

Het ideale van Multiple Jobs is dat je niet vastzit aan één specifieke baan of sector. Je kunt verschillende vaardigheden ontwikkelen, nieuwe mensen ontmoeten en ontdekken waar jouw passie echt ligt.

Bij ASA staan we klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale combinatie van jobs die perfect aansluiten bij jouw wensen, interesses en beschikbaarheid!

multiple-jobs-asa-catering-productie

Studenten

Ontdek snel alle relevante informatie voor jou als student, via:

Starters

Ontdek snel alle relevante informatie voor jou als starter, via:

 • Blogs
 • Vacatures
 • Workshops & Coaching
 • Whatsappen? Klik & go! • Professionals

  Ontdek snel alle relevante informatie voor jou als professional, via:

  BEKIJK 'M SNEL: ONZE BRANDFILM. ENJOY!

  ASA is hét uitzendbureau die studenten, starters en (young) professionals de baan helpt vinden die écht bij ze past.

  We snappen dat je zelf wel uitmaakt óf uitzoekt wat je goed kan, wat het beste bij je past óf wat goed verdient. En we weten ook dat het langer dan één dag duurt om een (young) professional te worden. Dat je vooral gaat proberen en niet alles wil overdenken. Daarom, vergelijk jezelf met niemand en trek je eigen plan, want alleen jij creëert jouw eigen én unieke avonturen. En vergeet niet, er is er maar één zoals jij en jij zit boordevol talent.

  ASA is er voor jou als je een nieuwe baan zoekt, maar ook als gesprekspartner, gewoon om even te sparren of als vraagbaak. Wij zijn er om je op weg te helpen, totdat jij hebt ontdekt wat het beste voor jou werkt.
  Banner ASA Talent Homepage - man

  VOLG JE EIGEN PAD EN KIES DE BAAN DIE ECHT BIJ JE PAST. SAMEN MET ASA.