ASA studenten uitzendbureau Eindhoven

Vacatures in Eindhoven

Bogert 2 5612 LZ Eindhoven 040-2445560 eindhoven@asatalent.nl Op zoek naar een uitdagende bijbaan of baan? Zoek je een bijbaan of wil je je carrière starten in het bruisende Eindhoven? ASA Eindhoven, hét studenten uitzendbureau, helpt je jouw ideale job te vinden. Van creatieve industrieën tot dynamische startups, wij bieden toegang tot een scala aan mogelijkheden. Eindhoven is de plek om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ontdek met ons de kansen die Eindhoven te bieden heeft en zet de eerste stap naar een baan die bij je past. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk snel hieronder of jouw vacature ertussen staat.

Stuur ons een bericht

ASA uitzendbureau Eindhoven

Zoek je een uitdagende studentenbaan in Eindhoven? Ontdek de mogelijkheden met ASA Talent, jouw gids naar de meest gewilde bijbanen en startersfuncties in de dynamische stad Eindhoven. Gespecialiseerd in sectoren zoals de hightech industrie, creatieve designsector, en bruisende horeca, verbindt ASA Talent ambitieuze studenten met topwerkgevers in en rond Eindhoven.   

Eindhoven, bekend als het hart van de Brainport Regio en een broedplaats voor innovatie en technologie, biedt unieke kansen voor studenten. Of je nu zoekt naar "parttime banen in Eindhoven", "technische studentenbanen", of "creatieve bijbanen", ASA Talent is jouw startpunt voor een succesvolle carrière.

ASA TALENT - Specialist in studentenwerk in Eindhoven

Van "bijbanen in de Eindhovense horeca" tot "startersfuncties bij tech startups", wij bieden toegang tot een breed scala aan vacatures die perfect aansluiten bij jouw studie en ambities. Eindhoven is de ideale stad voor studenten die willen werken in de voorhoede van de technologie, design, of gastvrijheidsindustrie.

Met ASA Talent geniet je van "flexibele werktijden voor studenten" en "vacatures voor afstudeerstages", terwijl je je professionele netwerk uitbreidt in Eindhoven's topsectoren. Onze samenwerking met vooraanstaande bedrijven zorgt ervoor dat je praktijkervaring opdoet die waardevol is voor je toekomst.  

Vind ons aan de Marktstraat 20, een centraal punt in Eindhoven waar innovatie en cultuur samenkomen. Perfect voor studenten die naast hun bijbaan of stage willen genieten van wat de stad te bieden heeft, van technologiemusea tot culturele festivals.

   

Begin vandaag nog met je zoektocht naar de perfecte bijbaan in Eindhoven!  

Ready to dive into "Eindhoven's student job market"? Check onze online vacaturebank voor "de nieuwste bijbanen en stages in Eindhoven". Inschrijven is makkelijk en snel, waardoor je direct toegang krijgt tot vacatures die jouw carrière vooruit helpen.

Kies voor ASA Talent en zet de eerste stap naar een bijbaan in Eindhoven die meer is dan gewoon werk; het is een investering in je toekomst. We zijn enthousiast om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw carrièrepad in Eindhoven, de stad die innovatie ademt. Tot snel bij ASA Talent Eindhoven!

Deze vacatures vind je misschien interessant

Congierge Parttime

  • Eindhoven
Ben jij op zoek naar een parttime functie als huismeester/conciërge? Lijkt het jou leuk om deze zomer aan de slag op een internationale school en ben je flexibel, handig en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga je doen?Dagelijks...

Facilitair medewerker Parttime

  • Eindhoven
Ben jij op zoek naar een parttime functie als beheerder/facilitair medewerker? Lijkt het jou leuk om deze zomer aan de slag op een internationale school en ben je flexibel, handig en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!Je werkzaamheden...

Service desk medewerker

  • Eindhoven
Als enthousiaste full time receptioniste bij onze klant ASML in Veldhoven, ben jij de persoon die bezoekers verwelkomt en verder helpt. Jij bent het eerste aanspreekpunt en zorgt voor een vriendelijke en positieve ervaring voor iedereen die langskomt...