Filter de zoekopdracht

  Ik ben een...

  Regio

  Type

  Opleidingsniveau

  Functiegroep

3 vacatures gevonden

 • «
 • 1

Werken bij de Apenheul

Als medewerker bij Apenheul zorg jij ervoor dat de gast een onvergetelijke dag heeft. Je kan werken bij de bezoekerservice of de horeca. Bij de bezoekerservice controleer je kaarten, geef je uitleg over het park en verricht je schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij is het erg belangrijk dat je klantgericht en flexibel te werk gaat.

Daarnaast kan je ook bij verschillende horecagelegenheden aan de slag zoals Restaurtant Bigfood of Jambo's Place. Je neemt bestellingen van bezoekers aan, maakt gerechten en broodjes klaar en zorgt dat het restaurant schoon blijft. Je komt in een hectische omgeving terecht, dus je kan goed communiceren en weet van aanpakken.

Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel van Apenheul, Jij zorgt ervoor dat de gast met een glimlach naar huis gaat. 

Eenvoudig inschrijven

Wil jij werken bij dit top bedrijf? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Vrienden gemaakt op de werkvloer
Werken bij Apenheul is prachtig, je werkt in een hele mooie omgeving. Het werk is afwisselend en de leidinggevenden geven je een welkom gevoel. De communicatie vanuit ASA is duidelijk. Het allermooiste is dat ik ook nog eens vrienden heb gemaakt op de werkvloer.
Rodrigo Bustamante, medewerker Apenheul

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?