Vacatures in Leiden

De oudste universiteit van Nederland – de Universiteit van Leiden is in 1575 opgericht door Willem van Oranje - maakte Leiden al vroeg tot een populaire stad onder studenten. Het historische centrum waar alle studentenverenigingen, veel studentenhuizen en de universiteitsgebouwen dicht bij elkaar liggen is een geliefde plek voor studenten om te wonen. In Leiden kan je lekker aan de grachtjes zitten, wandelen langs de monumentale panden en ‘s nachts een bezoekje brengen aan een van de vele kroegen. Ga lekker winkelen in de Haarlemmerstraat of Breestraat en installeer jezelf daarna op een terrasje in de zon. Het leven in deze mooie stad is helaas niet gratis dus een (bij)baan is geen slecht idee! Hieronder vind je hier de leukste banen in de Stad van Ontdekkingen. Staat de vacature die jij zoekt er niet bij? Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor losse klussen.

Filter de zoekopdracht

    Ik ben een...

    Functiegroep

    Regio

    Opleidingsniveau

    Type

22 vacatures gevonden

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Inschrijven losse klussen

Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Of wil je gewoon op oproepbasis diensten werken, wanneer het jou uitkomt? Schrijf je dan nu in!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.