Filter de zoekopdracht

    Ik ben een...

    Regio

2 vacatures gevonden

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?
  • «
  • 1

Werken bij Samsung

Bij Samsung zijn wij bezig steeds weer nieuwe, creatieve oplossingen te bedenken voor de verschillende uitdagingen die een leidende positie in een zeer concurrerende markt met zich meebrengt. Samsung heeft vestigingen in Nederland en België en is met het nieuwe hoofdkantoor op Schiphol heel centraal gevestigd in een inspirerende werkomgeving.

Een werkdag bij Samsung

Op nog geen 10 minuten lopen vanaf Schiphol Plaza sta jij in de entree van dit internationale high-tech bedrijf. Links het gloednieuwe bedrijfsrestaurant waar jij ’s ochtend de barista vraagt een koffie voor je te bereiden (gewone melk of toch liever soya?). En waar je rond 12.00 uur met je collega’s tijdens de lunch over het weekend praat of die spontane borrel van gisteravond. Rechtdoor pak jij in plaats van de lift de trap en verbrand je calorieën terwijl je naar je werkplek gaat. Voordat je met je team weer gaat knallen, pluk je nog even een koud flesje spa rood uit de ijskast. 

Samsung als jouw nieuwe werkgever

Naast dat Samsung één van de grootste merken is van dit moment, is het een hele fijne werkgever. Jouw dag begint met koffie van de barista en je pikt wat extra vitaminen mee uit de fruitmand. Lunchen doe je in het vernieuwde bedrijfsrestaurant. Hier kun je naast een oer Hollands broodje, ook kunt genieten van de specialiteiten van de Koreaanse kok. Aan het eind van de dag kan jij nog even je lijf een boost geven in de sportschool!

Wat bieden we jou?

  • Een aantrekkelijke bonus                  
  • Vergoeding reiskosten
  • Werken bij een bekend merk                     
  • Ontwikkeling van jouw talenten

Eenvoudig inschrijven

Wil jij werken bij dit top bedrijf? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Opleidingsniveau
In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?