Start van het schooljaar: onze 5 tips

18 augustus 2021

Lid worden van een club

En dan hebben we niet over het sponsoren van een discotheek in de buurt. Nee, in dit geval gaat het over sportclubs, musicalverenigingen, leesclubjes en studentenverenigingen. Zo leer je nieuwe mensen kennen waar je gelijk een passie mee deelt. Dat kan niet anders dan een gezellig jaar worden!


Samen eten

Nu je die nieuwe mensen hebt leren kennen, kunnen jullie ook gezellig samen eten. En of je dat nu elke dag doet of een paar keer in de week, je spaart er sowieso kosten mee uit. Nu we het toch over kosten hebben: regel een klantenkaart van die supermarkt in jouw buurt. Wie wil er nou geen korting?

Volg je school op Social Media

Tegenwoordig zijn de meeste Hogescholen en Universiteiten wel op Facebook of Instagram te vinden. Super handig, want zo ben je altijd op de hoogte van wat er allemaal gaande is op jouw school.

Houd je schoolwerk bij

Ja, echt. Je hebt er misschien niet altijd zin in en die leuke feestjes zijn veel interessanter, maar zodra de tentamenweek voor de deur staat ben je ons dankbaar! De avond van te voren een heel boek leren gaat je niet lukken. Echt niet! Been there, done that. En het is ook gewoon zonde van die markers als je ze nooit gebruikt. Dus let tijdens colleges op, markeer de belangrijkste dingen en die tentamens worden een makkie.


Enjoy

Hoewel school heel zwaar klinkt, is het dat niet. Je maakt vrienden voor het leven, je hebt enorm veel vakantie, je leert jezelf kennen en je maakt onvergetelijke herinneringen. Zo zwaar is het allemaal echt niet. Probeer er dan ook van te genieten. Hierna moet je je hele leven werken en snak je terug naar je schooltijd. Dus, Enjoy!
Studentenleven

Flex Klantenservicemedewerker thuiswerken parttime

  • Arnhem
Ben je op zoek naar een parttime baan die je makkelijk kunt combineren met je studie of andere baan? Hou je ervan om thuis te werken maar wel lekker met mensen in contact te zijn? Lees dan snel verder!Bij DHL Express zijn we op zoek naar klantenser...

Open dag DHL Logistiek

  • Amsterdam
Ben jij 14 juni tussen 15:00 - 19:00 ? Wil je een kijkje in de keuken nemen van DHL? Reageer dan makkelijk via onderstaand formulier.De open dag word georganiseerd op locatie in Nieuw-Vennep (op 20 minuten afstand van Amsterdam)Koerier --> http...

Weekend Verkoopmedewerker Primark

  • Den Haag
Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan naast je studie voor de zaterdag en/of zondag? Dan is deze functie als weekend verkoopmedewerker bij Primark Den Haag perfect voor jou! In deze rol als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de kleding op een ne...