Stage lopen bij ASA Talent

Foto van stagiaires van ASA
30 mei 2023

Een passende en leuke stageplek kiezen is van belang voor jouw professionele ontwikkeling. Bij ASA hebben we de eer om ambitieuze stagiairs te verwelkomen in ons wervings- en selectiebureau. Jouw stage bij ASA betekent dat je kunt leren en groeien in een omgeving waar kwaliteit en succes centraal staan. Ons team staat klaar om jou te helpen, begeleiden, vragen te beantwoorden en waardevolle feedback te geven. Bij ons voel je je welkom en gewaardeerd, en krijg je de kans om te groeien en zo jouw carrière potentieel te versterken.

Elke stagedag hetzelfde riedeltje uitvoeren en even koffie halen voor je collega’s? Zo gaat dat niet bij ASA. Bij ASA is geen dag hetzelfde. Tijdens jouw stage leer je de verschillende aspecten van de uitzendbranche kennen en krijg je vrijheid om hiermee aan de slag te gaan. Denk aan het schrijven van vacature teksten, blogs, het maken van content op onze socials en nog veel meer. Bij ASA halen we voldoening uit het helpen van anderen. Voeg daar een flinke dosis humor, goede feestjes en gezellige gesprekken aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een geweldige stage - een ervaring die je niet snel zult vergeten!  

Bij ASA bieden we stages aan op het gebied van HR, marketing en sales & recruitment. Door de verschillende vestigingen verdeeld over heel Nederland, is er altijd een ASA bij jou in de buurt! Tijdens je stage ben je dagelijks in contact met onze doelgroep en weet jij de studenten als geen ander aan ons te binden. Gaandeweg je stage zal jouw takenpakket uitbreiden, afhankelijk van jouw eigen wensen! Wil jij zelfstandig leuke diensten of vacatures vullen en het contact onderhouden met de opdrachtgever? Of wil jij jezelf verdiepen in bepaalde processen en deze mogelijk optimaliseren? Alles is mogelijk!  

Weten wat ASA jou te bieden heeft voor stage? Bekijk alle stage vacatures van ASA.  

Denk jij erover om stage te lopen bij ASA? Velen gingen je voor en vertellen met veel plezier over hen ervaring als stagiair bij ASA.  

Didi: "Hi! Ik ben Didi, 20 jaar en heb afgelopen half jaar stage gelopen bij ASA in Nijmegen. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding communicatie op de Han. Als ik terugkijk op mijn stageperiode heb ik een mega leuke tijd gehad. Ik heb veel geleerd, leuke mensen leren kennen en mooie ervaringen opgedaan. Zo heb ik geholpen met verschillende projecten op zowel vestigingsniveau als landelijk. Ik zou iedereen een stage bij ASA aanraden, naast het leuke team en alle gezelligheid krijg je de mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen waarin je zelf wilt!''  

Rick: “Hoi ik ben Rick, 20 jaar en 3e jaars bedrijfskunde student aan de Hogeschool Utrecht. Het afgelopen kwartaal heb ik met heel veel plezier stage gelopen bij ASA Utrecht. Het speciale aan ASA vind ik hoe snel je je thuis voelt. Na 3 maanden voelt het voor mij alsof ik er een jaar heb gewerkt. Naast de na-werkse borrel en gezelligheid valt er ook natuurlijk veel te leren. Op verschillende vlakken heb ik ervaring op gedaan maar heb ik zelf vooral gekozen voor de HRM en Marketing kant van het vak. Daarbij ontwikkel je in ieder geval je communicatieve vaardigheden erg goed en kan je zelf sturen waar jij geïnteresseerd in bent. Al met al super genoten en dankbaar aan ASA voor de goede tijden. Aanrader voor iedereen met wat gezelligheid in huis."  

Anouk: “Tijdens mijn studie Communicatiewetenschap heb ik een half jaar stage gelopen bij ASA. Ik had 0 ervaring in de uitzendbranche. Ik hoopte dan vooral ook veel te leren, en dat is gelukt! Van het bijhouden van social media tot het bellen van klanten en kandidaten. Bij ASA krijg je een 365 graden view van het werk op een uitzendbureau, super tof!  Naast alle kennis die ik heb opgedaan, voelde ik me vanaf het begin altijd welkom en is de sfeer altijd goed geweest. ASA is naast een leerzame, ook een ontzettend leuke plek om stage te lopen. Het is me zo goed bevallen dat ik er nu zelfs aan het werk ben gegaan!”  

Chimène: “In het tweede jaar van mijn studie Communicatie heb ik het afgelopen half jaar stage gelopen bij ASA op het hoofdkantoor in Almere. Vanaf dag 1 werd ik met open armen ontvangen en gezien als waardevol onderdeel van het team. Als ik terug kijk op mijn stageperiode, kan ik zeggen dat ik een hele hoop nieuwe dingen heb geleerd en gedaan. Van leuke uitstapjes naar onze klanten om content te maken voor socials en campagnes tot het maken van advertenties en het schrijven van de beste en leukste blogs, en alles ertussenin, je leert het allemaal bij ASA. Tijdens mijn stage werd ik supergoed begeleid en kreeg ik veel ruimte en hulp om ook aan mijn leerdoelen en vaardigheden te werken. Kortom, kan ik mij geen beter, gezelliger en leerzamer stagebedrijf bedenken dan ASA!”

ASA Talent

Nieuwste vacatures

Landelijk topscorer business development

  • Utrecht
Jij wil scoren, en dat is precies wat je gaat doen! Een mooie auto onder je billen, laptop en telefoon bij de hand en gaan! In deze uitdagende baan is geen dag hetzelfde, omdat jij zelf de regie bepaalt. Je hebt maar één doel en dat is het binnenhale...

Callcenter medewerker UWV

  • Bergen op Zoom
Zet je schrap voor een avontuur vol kansen en groei! Bij een vooraanstaande overheidsinstantie wacht een sprankelende kans op jou. We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwelingen om ons klantenserviceteam bij het UWV in Goes te versterken.Als klanta...

Klantenservicemedewerker Overheid Parttime

  • Middelburg
Als klantadviseur bij UWV in Goes ben jij de deskundige die vragen beantwoordt over verschillende overheidsuitkeringen, zoals de Ziektewet (ZW) en WIA-uitkeringen. Je communiceert op een vriendelijke en professionele manier met mensen, waarbij je soe...