Stufivanstudenten is gestopt!

Helaas zijn wij er mee gestopt. Reden hiervoor is dat Studenten.net, het brein achter Stufivanstudenten, nu onderdeel is geworden van ASA Talent. Als het goed is komt dit niet als complete verrassing: je hebt hier al een mail over ontvangen. Heb je nog vragen over jouw Stufi account en een eventuele uitbetaling van het bedrag? Dan kun je met ons in contact komen via info@stufivanstudenten.net

Wat was Stufivanstudenten? 

Met Studivanstudenten was jouw online aankoop geld waard. Er zijn ontzettend veel websites waar je producten kunt vergelijken of korting voor webshops kunt vinden. Deze sites sturen jou met een speciale link door, waardoor zij een commissie (vaak een percentage) ontvangen over jouw aankoop. Dit is precies wat wij ook deden, maar bij ons mocht je de commissie zelf houden, waardoor je een leuk bedrag kon sparen dat teruggestort werd op jouw rekening. 


Over ASA Talent

 ASA-uitzendbureau is dé specialist als het gaat om de bemiddeling van flexibele en vaste (bij)banen. Via ASA werken veel studenten en young professionals omdat ons werkaanbod voor deze groep veelal erg aantrekkelijk is. Dat betekent niet dat wij ons op een bepaalde leeftijdsgroep richten. Bij ons is iedereen welkom.

Wil je wat extra verdienen nu Stufivanstudenten gestopt is? Dat kan! Bekijk direct de banen van ASA Talent en solliciteer. 

Bekijk vacatures