Werken op Schiphol

Op welke andere werkplek in Nederland kom je zoveel verschillende mensen tegen als op Schiphol Airport Amsterdam? Passagiers van alle nationaliteiten, vakantiegangers, zakenreizigers, maar ook wegbrengers en afhalers.

Bekijk de verschillende functies op Schiphol Airport Amsterdam en lees alles over de verschillende banen die wij aanbieden. Je kunt natuurlijk ook direct een open sollicitatie achterlaten of verder kijken naar alle vacatures in Amsterdam.

 
 

De verschillende functies

Horeca Medewerker

Met zo een 2.000 collega's en 80 horecaconcepten op Amsterdam Schiphol Airport is de organisatie een speler van formaat in de Nederlandse horecabranche. Je komt te werken bij één van de vele horeca concepten zoals, Burger King, La Place, LEON, Sandwich bar.

Cabin Search Medewerker - deze functie is momenteel niet beschikbaar

Dit is misschien wel een van de belangrijkste functies op Schiphol. Jij controleert vliegtuigcabines, van de hoofdsteunen tot ruimbagage ruimtes. Het gaat om vliegtuigen die vluchten vliegen van en naar Amerika. De Amerikaanse wetgeving wil dat alle vliegtuigen gecontroleerd worden op voorwerpen die er niet thuis horen. Voorwerpen die een gevaar kunnen zijn voor passagiers.

Bagage- en platform medewerker

Een ding staat vast, geen dag is hetzelfde in de wonderlijke wereld van Schiphol. Op het platform werk je letterlijk ‘onder de vleugels’. Van het lossen en laden van de passagiersvliegtuigen, het plaatsen van wielblokken en pionnen, assisteren bij het plaatsen van (getrokken) vliegtuigtrappen tot het schoonhouden van dokplaats vliegtuigen. In de bagagekelder zorg jij ervoor dat elke passagier blij wordt als zijn of haar koffer van de bagageband afrolt.