Welke bijbaan verdient het meest?

Mevrouw met dollars in haar handen
22 maart 2022

Slapend rijk worden, wie wil dat nou niet? Jammer genoeg is dat (nog) geen betaalde baan. Maar welke bijbaan is dan wel het beste voor je portemonnee? Hier vind je de 5 bestbetaalde bijbanen, zodat je alvast kunt beginnen met sparen voor je vakantie, droomhuis of je studieschuld afbetalen.

Bezorger bij Instabox € 12 -18,-

Instabox (voorheen Red je pakketje) is de grootste aanbieder van Same Day Delivery in Nederland met een duurzame missie om vóór eind 2022 100% van de pakketjes volledig CO2-vrij te bezorgen. Als bezorger bij Instabox rijd je rond in een busje van de zaak (met rijbewijs B op zak), luister je naar muziek en maak je mensen blij. De tijden zijn flexibel in te delen, waardoor het makkelijk te combineren is met je studie. Het is een leuke en simpele bijbaan, waar je gemakkelijk veel mee verdient! Ook zijn er doorgroeimogelijkheden naar andere functies, waar je nóg meer verdient.

Vaak verdient avond-/nachtwerk meer dan overdag werken. Vind jij het niet erg om laat op te blijven? Solliciteer dan voor avondkoerier.

Heb je geen rijbewijs B, maar wil je wel graag bij Instabox werken? Word dan pakketsorteerder! Jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de chauffeurs op tijd kunnen vertrekken. En dit tegen een vrij hoog loon.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan alle vacatures bij Instabox en begin met verdienen!

Horeca € 10 -17,- + fooi

In de horeca werken heeft één groot voordeel: fooi! Op een drukke dag kun je zo je eigen salaris verdubbelen. Ook staat het goed op je cv, omdat je leert hoe je het beste met mensen om kunt gaan. Kijk op de website voor alle horeca vacatures en vind een goedverdienende horecabaan bij jou in de buurt!

Vergeet niet te kijken wat de coronamaatregelen op het gebied van horeca zijn en wat de invloed daarvan is op jouw horecabijbaan.

(Ouderen)zorg € 11-19,-

Een bijbaan in de zorg is niet alleen een mooie bijbaan, maar ook zeker goed voor je portemonnee! Ga bijvoorbeeld aan de slag in de thuiszorg en help ouderen bij het huishouden. Vooral nu zitten ouderen vaak eenzaam thuis, het is daarom belangrijk dat er iemand langskomt en helpt met verschillende taken en gezellig samen even een bakje koffie drinkt. Zo krijgen zij weer een lach op hun gezicht. En jij natuurlijk ook!

Is ouderenzorg niks voor jou? Er zijn nog veel andere leuke bijbanen in de zorg. Voor sommige is een medische opleiding een pré, maar voor veel banen kun je met een korte cursus ook aan de slag. Op dit moment is er veel vraag naar banen omtrent corona, zoals vaccinateurs, teststraat medewerker of medewerker test- en vaccinatielijn. Genoeg keus dus!

Lijkt een baan in de zorg je wat? Bekijk dan al onze vacatures in de zorg en vind een bijbaan waar je zowel voor anderen als je vakantiegeld zorgt.

Kantoorwerk € 10 -19,-

Is veel achter een computer zitten helemaal jouw ding? Ga dan kantoorwerk doen! Er zijn veel verschillende functies binnen dit gebied, dus ook iets wat goed bij jou past. Ben je goed in plannen en organiseren, dan is secretaresse wat voor jou. Ben je goed in communiceren en maak je graag mensen blij? Ga dan aan de slag als klantenservicemedewerker.

Op dit moment wordt er veel thuisgewerkt en dus ook bij deze banen. Hierdoor kun je simpel geld verdienen vanuit je huiskamer! Check al onze administratieve vacatures voor allerlei leerzame en goed verdienende parttime kantoorbanen.

Studentchauffeur € 6 -11,-

Ben jij een grote fan van auto’s en wil je in vette auto’s rijden terwijl je geld verdient? Word dan student chauffeur Easy Way! Je rijdt allerlei soorten auto’s naar de klanten en reist terug met het OV. Het is een afwisselende baan, met flexibele uren. Ook krijg je meer rijervaring, waar je later voordeel van hebt.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan hier alle vacatures van Easy Way voor een bedrijfslocatie in jouw buurt!

Ga snel op zoek naar jouw nieuwe goed betalende bijbaan op asatalent.nl en wie weet is je studieschuld zo afbetaald.

Geldzaken

Recruitment Consultant

  • Utrecht
Je hebt jouw klant weer écht verder kunnen helpen. Lekker! Als recruitment consultant krijg je energie van het binnenhalen van nieuwe klanten, het verrassen van bestaande klanten met extra dienstverlening van ASA Talent, of het helpen van managers aa...

Parttime Retail Assistent bij Gerry Weber

  • Alkmaar
Hou je van fashion en ben je op de hoogte van de laatste modetrends? Lijkt het jou leuk om klanten een persoonlijke winkelervaring te bieden? Word je blij van een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? En ben jij minstens 3 dagen per week besch...

Parttime energie coach

  • Rotterdam
Ben je op zoek naar een uitdagende en zinvolle positie in Rotterdam? Wil je je enthousiasme benutten om anderen te begeleiden bij het verduurzamen van hun woning en tegelijkertijd een inkomen verdienen? Dan is de rol van Energiecoach perfect voor jo...